vista informatie

De meest opvallende nieuwe onderdelen in Windows Vista.

De nieuwe verkenner
Binnen Windows Vista gebruikt u voor het vinden, bekijken en beheren van uw bestanden ��n belangrijk instrument: de Windows Verkenner. Deze is in Windows Vista geheel vernieuwd waardoor u in staat zult zijn om uw gegevens sneller terug te vinden. De belangrijkste veranderingen en verbeteringen op een rijtje.

Netwerken in Vista
Windows Vista beschikt over nieuwe functies waarmee het maken van een netwerk een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast wordt het gebruiken van een netwerk een stuk veiliger. Verbinding maken met een netwerk, een breedbandverbinding met meerdere computers gebruiken of bestanden en printers delen doet u in een handomdraai.

Mobiel werken
Een notebook wordt in veel gevallen op allerlei verschillende plaatsen gebruikt. Het Windows Mobiliteitscentrum zorgt dat u alle belangrijke functies direct onder handbereik hebt.

Sluimer- en slaapstand
De pc afsluiten of deze (automatisch) in de sluimer- of slaapstand zetten? Windows Vista biedt nieuwe mogelijkheden en gaat zuiniger met energie om.

Internet Explorer 7
De nieuwe Internet Explorer is een grote stap vooruit als het gaat om gemak en veiligheid. Daarnaast heeft Microsoft allerlei verbeteringen aangebracht en handigheidjes ingebouwd. De belangrijkste vernieuwingen zetten we voor u onder elkaar.

Windows ReadyBoost
Windows Vista introduceert een nieuw concept waarmee de prestaties van uw systeem kunnen worden verbeterd. Met behulp van uw usb-stick kunt u het systeemgeheugen (tijdelijk) uitbreiden.

Windows SuperFetch
Vista maakt gebruik van SuperFetch, de nieuwste technologie die ervoor moet zorgen dat uw pc altijd vlot reageert op uw opdrachten.


Copyright © VistaInfo.nl