vista informatie

Een overzicht van de nieuwe beveilingingsonderdelen in Windows Vista.

Gebruikersaccounts
Door onder Vista gebruikersaccounts aan te maken met verschillende rechten krijgt iedere gebruiker een eigen werkplek en voorkomt u besmettingen door virussen en spyware.

Windows Defender
Spyware maakt onder Vista geen enkele kans. Met Windows Defender beschikt u namelijk over een ingebouwde waakhond die uw pc schoon houdt.

Ouderlijk toezicht
Wilt u het computergebruik van uw kroost reguleren of zelfs aan banden leggen? Met behulp van de functie ouderlijk toezicht bepaalt u wat wel en niet is toegestaan.

Phishing filter
In het verleden werden internetgebruikers helaas geconfronteerd met het ‘phishing’, een techniek waarbij door middels van slinkse wegen geprobeerd werd om persoonlijke gegevens te ontfutselen. Windows Vista is voorzien van een speciale beveiliging die ervoor moet zorgen dat u veilig kunt surfen en mailen.

Backup en restore
Het maken van een reservekopie van de belangrijkste systeeminstellingen en uw persoonlijke bestanden is essentieel. Met het nieuwe Back-upcentrum weet u zeker dat u altijd kunt terugvallen op een veiligheidskopie.

Schaduwkopie
Hebt u per ongeluk een belangrijk document overschreven of zelfs verwijderd? Dankzij het gebruik van schaduwkopie�n kunt u altijd weer terug naar de voorgaande versie.


Copyright © VistaInfo.nl