vista informatie

Bent u klaar om Vista te installeren? In dit onderdeel laten we u zien welke mogelijkheden er zijn om Windows Vista te installeren, hoe u een dual-boot installatie maakt en hoe u uw data vanuit Windows XP kunt overzetten met Windows Easy Transfer.

Voor u begint

Microsoft verwacht dat de meeste mensen op Windows Vista zullen overstappen door de aanschaf van een nieuwe pc. Maar wat als u Vista op een bestaande pc wilt installeren? In dat geval hebt u een aantal mogelijkheden, die we hier voor u op een rijtje zetten.
lees verder

Windows Vista schoon installeren

Aan de slag met Windows Vista? De beste manier om dit te doen is door middel van een ‘schone’ installatie. Dit houdt in dat u Windows Vista op een lege harde schijf zet of dat u tijdens de installatie de vorige versie van Windows eerst wist.
lees verder

Windows XP upgrade naar Vista

Upgraden of nieuw installeren? In de meeste gevallen kunt het beste kiezen voor een schone installatie, maar in bepaalde gevallen is een upgrade aan te raden. We leiden u stap voor stap door het upgrade proces van Windows XP naar Windows Vista.
lees verder

Dual boot systeem maken

U wilt Vista installeren. Maar … stel nu eens dat Vista naderhand tegenvalt? Of u wilt voor de zekerheid XP nog even niet achter u laten. Wat dan? Geen probleem, wij laten u stap voor stap zien hoe u Vista naast uw XP installeert.
lees verder

Uw persoonlijke data overzetten naar Windows Vista 

Als u Windows Vista gaat installeren, wilt u waarchijnlijk uw persoonlijke gegevens meenemen van Windows XP naar Windows Vista. Denkt u aan de map ‘Mijn documenten’, het Adresboek en uw favorieten van Internet Explorer en niet te vergeten uw e-mailberichten. We leggen u haarfijn uit hoe u dit doet.
lees verder

Windows Vista licenties FAQ

Enkele van de meest gestelde vragen over Windows Vista en licenties.
lees verder


Copyright © VistaInfo.nl